نوشته شده توسط : دبیر یک

رئیس ستاد انتخابات استان زنجان تعداد کل داوطلبان تایید صلاحیت شده از حوزه های انتخابیه استان زنجان را ۲۶۷ نفر اعلام کرد و گفت: میزان تایید صلاحیت شدگان از حوزه های انتخابیه استان نسبت به دوره یازدهم که ۵۱ درصد بود از رشد ۲۰ درصدی برخوردار بوده است.

به گزارش انتخاب 1402، ابوالفضل رفیعی صبح روز شنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: از این تعداد ۲۳۹ نفر را آقایان و ۲۸نفر را بانوان تشکیل می دهند.

وی افزود: از حوزه انتخابیه زنجان – طارم ، ۱۵۲ نفر شامل ۱۳۶ آقا و ۱۶ خانم؛  ابهر-خرمدره-سلطانیه ۴۲ نفر به تفکیک ۳۵ آقا و ۷ خانم ؛ ماهنشان – ایجرود تعداد ۴۶ نفر شامل ۴۴ آقا و ۲ خانم و از حوزه انتخابیه خدابنده ۲۷ نفر،۲۴ نفر آقا و ۳ خانم تایید صلاحیت شده اند.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: ثبت نام کنندگان در این دوره در استان ۳۷۴ نفر بوده است.

رفیعی افزود: به استناد بند (ج) ماده ۶۳ قانون انتخابات و در راستای رعایت حقوق داوطلبان مجلس شورای اسلامی، داوطلبانی که صلاحیت آن‌ها در هیأت مرکزی نظارت مورد تأیید قرار گرفته لیکن در شورای نگهبان صلاحیت آن‌ها تایید نشده یا احراز نشده است، می‌توانند به مدت ۳ روز از تاریخ ۲۱ از طریق مراجعه به میز خدمت شورای نگهبان (سامانه داوطلب) اعتراض خود را به صورت مستدل ثبت نمایند.

استان زنجان در مجلس شورای اسلامی ۵ نماینده از ۴ حوزه انتخابیه دارد.

رئیس ستاد انتخابات استان زنجان از برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری با دو داوطلب در استان زنجان خبر داد و گفت:از حوزه انتخابیه استان زنجان ۱۰ نفر برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۲ نفر انصراف دادند ، ۱ نفر از حوزه انتخابیه قم به زنجان تغییر حوزه داده است و ۲ داوطلب تایید صلاحیت شده اند.

استان زنجان در مجلس خبرگان رهبری دارای یک کرسی است.

نامزدهای مجلس خبرگان رهبری از ۲۵ بهمن و نامزدهای مجلس شورای اسلامی از ۳ اسفند ماه مجازبه تبلیغات انتخاباتی خواهند بود./روابط عمومی استانداری زنجان



:: برچسب‌ها: انتخابات , کاندیدا , خبرگان , مجلس شورای اسلامی , مجلس دوازدهم , ستاد انتخابات , حقوق داوطلبان , ح , زه انتخابیه , زنجان , ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک
کاندیدای انتخابات دوازدهم در حوزه انتخابیه کهگلویه گفت: من نماینده خروش نسل‌هایی هستم که طی این ۴۰ سال دیده نشدند و نماینده کاندیدا‌هایی هستم که فرصت کاندیداتوری و ارائه خود را پیدا نکردند.

انتخاب1402، سید محمد علوی‌تبار کاندیدای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کهگیلویه، اظهار کرد: ضعف الگو‌ها، برنامه‌ها و مدل‌های توسعه در سطح ملی و گفتمان‌های متضاد دهه ۸۰ در کهگیلویه و بویراحمد، بخاطر شرایط خاص انتخاباتی تشدید شد؛ انتخابات در کهگیلویه زمینه ساز انشقاق جغرافیایی، انشقاق قومی، انشقاق منطقه‌ای و همچنین انشقاق و گسست نسلی شد.

وی با بیان اینکه مهمترین شعار مردم تبعیض است، عنوان کرد: مردم ما در حوزه انتخابیه کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده دچار تنفر عمیق از افرادی شدند که رقابت‌هایشان از فردای انتخابات شروع می‌شد و آن افراد سراغ کسانی می‌رفتند که به آن‌ها رأی نداده‌اند، سراغ کسانی می‌رفتند که نسبت به جریان سیاسی آنها شاید سوء‌ظنی داشتند و تصفیه حساب‌ها شروع می‌شد و این روند انشقاق ایجاد کرد و باعث شد خیلی چیز‌ها را از دست بدهیم.

علوی تبار با بیان اینکه مردم از شخصیت‌های همیشه ثابت ۴۰ ساله اخیر انتخابات و از نماینده‌های ادوار ناراحت هستند، تصریح کرد: درست است که قانون فرصت داده و همه می‌توانند کاندیدا شوند، اما نکته مهم این است که بسترسازی برای اینکه کسی رقیب شما نشود خیانت به مردم بود.

وی با اشاره به خروش نسل‌هایی که طی ۴ دهه گذشته دیده نشدند، گفت: من نماینده خروش نسل‌هایی هستم که طی این ۴۰ سال دیده نشدند و نماینده کاندیدا‌هایی هستم که فرصت کاندیداتوری و فرصت ارائه خود را پیدا نکردند، ما با چنین غصه‌هایی روبرو هستیم و مردم با این درد‌ها شبانه روز خود را سر می‌کنند.

کاندیدای جوان انتخابات کهگیلویه بیان کرد: من برای تقابل با جریان‌هایی آمدم که انتخاب‌کنندگان و انتخاب شوندگان را مدیریت می‌کنند، جریان‌هایی که از دو سال قبل مدیریت می‌کنند که چه کسانی کاندیدا شوند و چه کسی کاندیدا نشوند و اگر ظرفیتی و نخبه‌ای هم کاندیدا می‌شد از جنبه‌های مختلف آنچنان او را تحت فشار قرار می‌دادند که جرأت عرض اندام پیدا نمی‌کرد، یک جریانی ایجاد شده که شما اجازه حضور پیدا نکنید و کسانی که سال ۶۰ کاندیدا شدند الان هم دوباره کاندیدا هستند.

علوی تبار با اشاره به جذب نسل جوان برای مشارکت حداکثری در انتخابات پیش‌رو، گفت: من نماینده جوانانی هستم که بخاطر وجود فضای تک کاندیدایی نمی‌خواهند در انتخابات مشارکت کنند، باید از آن‌ها خواهش کنیم و بگوییم گفتمان دیگری هم وجود دارد باید فریاد بزنیم، کسانی که در جوانی از نردبان و پله جریان سیاسی درجا زدند و مناصب سیاسی را خیلی سریع اشغال کردند امروز جوانان را به سمت مار‌های بازی مار و پله و اژد‌های چندسر زر و زور و تزویر و ریا هدایت می‌کنند.

وی خطاب به برخی کاندیدای خاص که با روش‌های ناصحیح به دنبال گرفتن آرای مردم هستند، تصریح کرد: با خواهش و تمنا و با فشار اجتماعی سراغ مردم ‌می‌روند و از مردم قول رأی می‌گیرند که خدای ناکرده کسی نیاید، سراغ برخی که می‌رویم می‌گویند قول داده‌ایم! مسئولیت شما شرعاً و قانوناً به شما می‌گوید باید مشارکت داشته باشید و گزینه مطلوب را انتخاب کنید، چطور است که از یک سال قبل با قسم و قرآن و با فشار‌فامیلی و اجتماعی از شما قول می‌گیرند، چرا از احساسات مردم سوء استفاده می‌کنید و چرا می‌خواهید با خیانت به مجلس راه پیدا کنید!

علوی با اشاره به پیوند نامشروع قدرت و ثروت در انتخابات، خاطر نشان کرد: کسانی که برای مدیریت کاندیدا‌ها، برای مدیریت رسانه‌ها و برای مدیریت مردم جریان‌سازی می‌کنند در واقع مانع شکوفایی مردم هستند، این جریان‌ها تبر به دست‌ایستادند تا اگر ظرفیتی شکل بگیرد آن را از ریشه قطع کنند.

علوی با اشاره به شفاف سازی هزینه‌های انتخاباتی خطاب به هیئت های اجرایی، گفت: آقایان مسئول هیئت اجرایی، در این منطقه محروم این هزینه‌ها از کجا می‌آید، مگر قرار نبود هزینه‌های انتخاباتی شفاف شود؟ چرا نمی‌پرسید این کاروان‌ها چطور شکل می‌گیرند؟ چرا نمی‌پرسید افراد پولدار و این افرادی که به لحاظ اقتصادی مشهور هستند، کنار کاندیدا‌های خاص چکار می‌کنند؟ از افرادی که تأیید صلاحیت نشدند چرا برای انتخابات فضاسازی می‌کنند؟ چرا افرادی از همین الان نتیجه انتخابات ۱۱ اسفند را مشخص شده می‌دانند؟ آیا این‌ها به علم غیب متصل‌ هستند؟ خواب دیده‌اند؟ در همایش چندصدنفره شرکت کنید و اعلام کنید که مردم تکلیف انتخابات ۱۱ اسفند را مشخص کرده‌اند! این حرف را شما از کجا می‌آورید؟ چرا تذکر نمی‌دهید؟ این‌ها درد و رنج جوان‌ها است؟ این جوان‌ها از من و شما که مسئولیت داشته‌ایم، رنجیده‌اند، هر چند اعتقاد دارم جوانان پاک و مخلص و زمان‌شناس ما ۱۱ اسفندماه بازی این جریان‌های فاسد را بهم خواهند زد و شاهد یک مشارکت حداکثری خواهیم بود، چون مشارکت است که جامعه ما را به سمت بالندگی و شکوفایی می‌برد.

وی با اشاره به شکست انحصارگرایی برخی کاندیدای خاص، گفت: به دلایل متعددی معتقد هستم باید کسی بیاید این انحصارگرایی کاندیدا‌ها را بشکند، من هنوز متولد نشده بودم افرادی کاندیدا بودند و الان که به سن ۴۰ سالگی رسیدم این افراد هنوز هم کاندیدا هستند، یعنی هیچ رویشی در این انتخابات تاکنون اتفاق نیفتاده و هیچ کس نبوده که امکان کاندیداتوری داشته باشد؟ چرا هنوز کاندیدا‌ها تغییر نکرده‌اند و به ما می‌گویند جوان!‌ ای کسی که در ۲۵ سالگی کاندیدا شدی و مسئولیت گرفتی، چرا به من ۴۰ ساله می‌گویی جوان!

کاندیدای انتخابات کهگیلویه با اشاره به وجود دو جریان در عرصه انتخابات امسال، گفت: در این انتخابات دو جریان بیشتر نداریم، جریان پیر‌ها و جریان جوان‌ها، این رویش‌ها در مقابل این پیر‌ها، جریانی که لبه‌های یک قیچی هستند که همه جوان‌هایی که کاندیدا شده‌اند را با هم می‌زنند، اگر فرد جوانی رأی بیاورد، این جماعت پیر برای همیشه از عرصه سیاست کنار خواهند رفت، چرا؟ یا یک جوان در این جریان پیروز خواهد شد، یا به هیچ جوانی اجازه نمی‌دهند رأی بیاورد. اگر جوانی رأی بیاورد، این جماعت پیر برای همیشه از عرصه سیاست کنار خواهند رفت و مردم دیگر سراغ این‌ها نخواهند رفت، اگر جوانی رأی خوبی بیاورد این‌ها باز از گردونه رقابت خارج می‌شوند چون چهره قابل اتکایی در عرصه حضور پیدا کرده است، این جماعت پیر لبه‌های یک قیچی برای زدن جوانان شده‌اند، چون هستی سیاسی‌شان در گرو کوبیدن جوانان است، طبیعی است هیچ گاه اجازه ندهند ما در مقابل آن‌ها علم شویم، چون این را مرگ سیاسی برای خودشان می‌دانند.

علوی تبار با اشاره دلیل حضورش در صحنه عنوان کرد: من در مقابل تبعیض‌های ریشه‌ای احساس کردم باید بیایم و به جوان ها‌ امید دهم، ما در پنجمین سال بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستیم، یکی از عناصر اصلی حلقه‌های میانی در مناطقی مثل کهگیلویه و بویراحمد نماینده است، نماینده در اصل حلقه میانی میان مردم و حاکمیت است، نمایندگان ادوار ما در این عرصه ناقص عمل کردند، ما نیازمند آن هستیم که این حلقه‌ها را با دانش، تدبیر و حضور مردم کامل کنیم. اگر این اتفاق نیفتد، تا سال دهم بیانیه گام دوم هم به ما اجازه نخواهد داد کاری کنیم، چون اهرم‌های ثروت و قدرت آن‌ها را تحت حاکمیتی قرار داده که مردم را مستضعف و محروم نگه داشته‌اند و نهایت سوء استفاده را از محرومیت‌ها و نبود زیرساخت‌ها کرده‌اند.

وی با اشاره به تداوم دوقطبی‌های سیاسی گفت: اگر کسی که الان تأیید صلاحیت نشده، تأیید شود و در مقابل نماینده فعلی قرار بگیرد، یک دوقطبی بوجود می‌آید و این دوقطبی همچنان ادامه پیدا خواهد کرد و هر کدام پیروز شود فردای ۱۱ اسفندماه برای جوانان شروع بحران‌های جدید خواهد بود، حتی اگر قبول نشدند باز هم کاندیدا خواهند شد و هیچ گاه به امثال ما فرصت نخواهند داد.

علوی تبار با اشاره به تبعات عدم مشارکت در انتخابات، خاطر نشان کرد: کاندیدا‌هایی که هستند از بین‌شان نماینده‌هایی انتخاب می‌شود که اگر بد باشند کم کاری من و شما است، نماینده بد در اثر رأی ندادن آدم‌های خوب انتخاب می‌شوند، چون منافع کسانی که به آن‌ها رأی می‌دهند تأمین می‌شود، قبیله‌ای در انتخابات حضور پیدا می‌کنند و افرادی را با رأی حداقلی برای تأمین خواسته‌های حداقلی خود به مجلس می‌فرستند و نتایج این انتخاب آن است که الان و ۴۵ سال بعد از انقلاب در کنار رودخانه‌های روان، هنوز سرزمین‌های خشکی داریم، زمین‌های کشاورزی ما در یک بین النهرین، کربلایی برای سوزاندن ظرفیت‌های مردم شده است./آوای رودکوف



:: برچسب‌ها: انتخابات , کاندیدا , کهگلویه و بویراحمد , ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب توییتی را درباره نظر رهبر انقلاب راجع‌به وعده‌های انتخاباتی نامزدها منتشر کرد.

انتخاب1402، مهدی فضائلی نوشت: بعضی از نامزدها، وعده هایی به مردم میدهند که خودشان هم میدانند از دست آنها ساخته نیست؛ شما که نمیتوانی این وعده را عملی کنی چرا به مردم وعده میدهی؟... باید صادقانه با مردم رفتار کرد این جزو آداب حتمی #انتخابات_سالم است.



:: بازدید از این مطلب : 71
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 20 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

این روزها سخت خواهد رفت و . . .

                                      و روزهای دیگر خواهد آمد

                                                                        این ما هستیم که درجه آن را کنترل می کنیم

                                                                                                                               سخت یا آسان ما می گذرانیم

                                                                                                                                                                   این روزگار را . . .

 

دکتر حجت بقایی

(کارگاه آموزشی : همکاری در محیطی که شما را نمی خواهند)



:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 13 بهمن 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

استاندار گیلان گفت: رعایت اصل قانون بی‌طرفی مدیران و مجریان انتخابات نوعی تکلیف است و باید با دقت تمام رعایت شود و موضوع عدم ورود هیات‌های اجرایی و مدیران له یا علیه نامزدها و محوریت مشارکت حداکثری در انتخابات ملاک عمل قرار گیرد.

بانک اخبار انتخاب1402نیوز/ اسدالله عباسی روز چهارشنبه در نشست تخصصی ستاد انتخابات گیلان که با حضور محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور در رشت برگزار شد، با بیان اینکه مدیران حق تبلیغ هیچ یک نامزدهای انتخاباتی را ندارند، اظهار کرد: با فراهم آوردن فضای آرام، بانشاط و اخلاق مدار می توان زمینه حضور گروه های سیاسی و مردم را در صحنه انتخابات فراهم کرد.

وی افزود: مدیران در حوزه‌های انتخابیه باید مسایل انتخابات را مرتب رصد کنند تا داوطلبان خارج از زمان قانونی تبلیغات، عمل نکرده و یا خلاف واقع مسائل را طرح و یا هتک حرمت نکنند و وعده‌های خارج از اختیار ندهند.

وی مشارکت مردم در انتخابات را مهم خواند و خاطرنشان کرد: مدیران، عملکرد و اقدامات دستگاه اجرایی خود را برای مردم تبیین کنند و اجازه ندهند تا در تریبون های رسمی مباحث خلاف واقعیت بیان شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه دولت انقلابی و مردمی سیزدهم برگرفته از اراده مردم بوده و نظام و انقلاب ما به پشتوانه ملت است، اظهار کرد: مشارکت و پشتوانه مردمی در انتخابات برای ما مهم است و در این راستا تلاش شود.

وی با تاکید بر اینکه فرمانداران در حوزه‌های انتخابیه استان گیلان باید با قوت و محکم امور را پیش ببرند، اضافه کرد: فرمانداران دیدارها و هماهنگی های هفتگی با ائمه جمعه را فراموش نکنند در تریبون‌های نمازجمعه باید پیام‌های امید بخش به مردم داده شود.

نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه باید با کاری جهادگونه برای مردم تبیین شود که رای دادن تکلیف قانونی، عامل بقاء و اقتدار کشور و نظام است، اظهار کرد: با تمهیدات لازم انتخابات باشکوه و پرشوری را در یازدهم اسفند رقم خواهیم زد.

وی با تاکید بر لغو همه مرخصی‌های مدیران و فرمانداران تا پایان سال جاری خاطر نشان کرد: به مدیران تحولی، جهادی و مردمی نیاز است و باید همه شبانه روز پای کار باشند.

استاندار گیلان با بیان اینکه مردم در سخت‌ترین شرایط پای آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و این راه را ادامه می‌دهند، اضافه کرد: مسائل اقتصادی و معیشتی را نباید به همه امور گره زد.

وی در ادامه با اشاره به حادثه تروریستی در کرمان اظهار کرد: دشمنان ایران اسلامی همواره می‌کوشند تا امنیت ما را بر هم بزنند اما با این اقدامات متوحشانه و ددمنشانه راه به جایی نمی برند.

محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور نیز در این جلسه با تشریح قوانین جدید قانون انتخابات از عوامل دست اندرکار انتخابات استان گیلان خواست تا این قانون را به طور جدی مطالعه کرده و در مراحل مختلف روند انتخابات به آن توجه کنند.

استان گیلان در مجلس خبرگان رهبری چهار نماینده و در مجلس شورای اسلامی ۱۳ کرسی دارد؛ ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری به همراه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می‌شود./ایرنا



:: برچسب‌ها: گیلان , انتخابات , حضور , استاندارد گیلان , انتخابات گیلان , ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

رشت- نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو گفت: بصیرت در انتخابات پیش رو بسیار اهمیت و ضرورت است.

بانک اخبار انتخاب1402نیوز/ آیت الله رسول فلاحتی پیش از ظهر پنجشنبه در آئین نهمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر گیلان اظهار کرد: سخن نظام اسلامی حرف حق و حق مداری است.

وی با اشاره به ابعاد مختلف سخن حق افزود: تمییز حرف حق از باطل کار ساده ای نیست و نیازمند بصیرت، شناخت و آگاهی است.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه سرنوشت جامعه جهانی دستخوش تغییر است، گفت: جامعه جهانی و بشریت با ظلم استکبار در غزه و فلسطین بیدار شده است.

آیت الله فلاحتی با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو بیان کرد: مشارکت حداکثری در انتخابات یکی از ملاک‌های پیروزی جبهه حق از باطل است.

وی با اشاره به اینکه یاد بگیریم سخن خوب بزنیم، افزود: خوب حرف زدن با سخن خوب گفتن بسیار متفاوت است و انسان باید گفتار، نوشتار و رفتارش بوی معرفت و تعالیم دینی بدهد.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه بصیرت در انتخابات پیش رو بسیار اهمیت و ضرورت است، گفت: افرادی را روانه دو مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری کنید که مدافع ولایت فقیه و انقلاب اسلامی باشند./مهر



:: برچسب‌ها: گیلان , انتخابات , حضور , آیت الله فلاحتی , انتخابات گیلان , ,
:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

رئیس سازمان صداوسیما تاکید کرد: درحال حاضر من موردی در ذهنم نیست که همکاری از مجریان صداوسیما داوطلب انتخابات باشد و از آنتن صداوسیما استفاده کند.

پیمان جبلی در گفتگو با خبرنگاران، درباره کاندیداتوری برخی مجریان صداوسیما در انتخابات مجلس و سازوکاری این سازمان برای جلوگیری از هرگونه شائبه درخصوص به کارگیری این افراد از تریبون صدا و سیما، گفت: طبیعتا هر شهروندی حق ورود به عرصه انتخابات را دارد؛ از جمله کارمندان صداوسیما و مجریان برنامه‌ها. از ماه‌ها قبل افرادی خودشان اعلام کردند قصد نامزدی در انتخابات را دارند، حتی قبل از ثبت‌نام و پیش‌ثبت‌نام بسیاری از این عزیزان اعلام کردند خودشان برنامه اجرا نمی‌کنند تا شائبه استفاده از آنتن پیش نیاید.

بانک اطلاعات انتخاب1402نیوز/ رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: در مواردی هم که خودشان اعلام نکردند، از خود مجریانی که برنامه دارند و روی آنتن هستند، سوال کردیم. در حال حاضر هم که اسامی نامزد‌های تأیید صلاحیت شده اعلام شده است، طبیعتاً ما از هر یک از همکارانی که آنتن صداوسیما در اختیارشان است، خواسته‌ایم و خواهیم خواست که برنامه اجرا نکنند تا زمانی که انتخابات مجلس به پایان برسد و شائبه استفاده از آنتن وجود نداشته باشد.

 وی افزود: درحال حاضر من موردی در ذهنم نیست که همکاری از مجریان صداوسیما داوطلب انتخابات باشد و از آنتن صداوسیما استفاده کند.

جبلی درباره برنامه‌های انتخاباتی صداوسیما بیان کرد: برنامه‌های انتخاباتی ما هرچه جلوتر می‌رویم، الحمدالله پیشرفت تحققش بیشتر می‌شود. کانال‌های تلویزیونی که برای حوزه‌های انتخابیه در نظر گرفتیم، با وجود این‌که نصب تجهیزات‌شان کار سخت، پیچیده و مشکلی بود در این فاصله زمانی کوتاه تقریبا نهایی شده است و به تدریج در استان‌های متخلف از این کانال‌ها بهره‌برداری می‌شود.

وی ادامه داد: در بعضی از استان‌ها اگر مردم عزیز ما کانال‌های تلویزیونی را مجدداً جستجو کنند، خواهند دید که این کانال‌های انتخاباتی اضافه شده است و فکر می‌کنم از این هفته یا هفته آینده محتوای انتخاباتی عام روی این کانال‌ها قابل دریافت باشد.

رئیس رسانه ملی خاطرنشان کرد: طبیعتا از زمان شروع تبلیغات انتخابات که ۷ روز است، به مدت ۷ روز این کانال‌ها در اختیار نامزد‌ها قرار خواهند گرفت./فرارو

 



:: برچسب‌ها: انتخابات ایران , مجریان تلویزیون , جبلی , رییس رسانه ملی , حضور در انتخابات , کاندیداتوری , ,
:: بازدید از این مطلب : 111
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

نتایج نهایی این انتخابات با شمارش ۹۹ درصد آرا نشان می‌دهد که لای چینگ-ته که حامی استقلال کامل تایوان از چین است، ۴۰.۱ درصد آرا را به دست آورده و در جایگاه نخست ایستاده است.

انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی تایوان به پایان رسید. ویلیام لای چینگ-ته نامزد حزب حاکم با حدود یک میلیون رای اختلاف، پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور اعلام شد و دو رقیب او نیز شکست خود را پذیرفته‌‌اند.
 
بانک اخبار انتخاب 1402/ دویچه وله گزارش داد ؛ رای‌گیری در انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی تایوان که صبح روز شنبه ۱۳ ژانویه (۲۳ دی) آغاز شده بود به پایان رسید. ویلیام لای چینگ-ته نامزد حزب حاکم پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور اعلام شد و دو رقیب او، "هو یویی" از حزب ملی‌گرایان و "کو ون جه" از حزب مردم نیز شکست خود را پذیرفته‌‌اند.
بر اساس اعلام نتایج ۹۹ درصد از آرای شمرده شده از شعب اخذ رای در انتخابات ریاست جمهوری تایوان، نامزد حزب حاکم این کشور، ویلیام لای چینگ-ته با اختلاف حدود یک میلیون رای، پیروز این انتخابات اعلام شد و دو رقیب او نیز شکست خود را اعلام کردند. پیش‌تر همزمان با بسته شدن شعب اخذ رای، رسانه‌های تایوانی گزارش داده بودند که لای چینگ-ته، نامزد حزب حاکم از دو نامزد اصلی دیگر جلوتر است.
نتایج تقریبا نهایی این انتخابات با شمارش ۹۹ درصد آرا نشان می‌دهد که لای چینگ-ته که حامی استقلال کامل تایوان از چین است، ۴۰.۱ درصد آرا را به دست آورده و در جایگاه نخست ایستاده است.
 
پس از او، هو یویی، سیاستمدار نزدیک به چین و اپوزیسیون دولت تایوان، با ۳۳.۴ درصد آرا در جایگاه دوم قرار گرفت و نامزد بعدی انتخابات، کو وِن جه نیز که خواستار گفتگوی همزمان با چین و ایالات متحده است، با ۲۶.۴ درصد آراء در جایگاه سوم ایستاد.
 
به گفته کارشناسان، تایوان از مهم‌ترین عرصه‌های رقابت میان چین و ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شود. از این رو تغییرات سیاسی به واسطه این انتخابات سرنوشت‌ساز می‌تواند پس از روی کار آمدن رئیس‌جمهوری بعدی در ماه مه به تشدید یا کاهش تنش‌ها میان روابط چین و تایوان، و همچنین میان چین و ایالات متحده منجر شود.
 
بر اساس گزارش رسانه‌های محلی تایوان، در برخی حوزه‌ها حتی پیش از باز شدن شعب اخذ رای در ساعت ۸ صبح به وقت محلی، صف‌های طولانی شکل‌گرفته بود. در تایوان رای‌گیری تنها به صورت حضوری انجام می‌شود و امکان شرکت در انتخابات از طریق برگه‌های رای الکترونیکی یا به صورت پستی وجود ندارد.
 
انتخاباتی سرنوشت‌ساز، رقابت میان ایالات متحده و چین
 
انتخابات تایوان بین حزب حاکم دموکراتیک مترقی DPP و حزب مخالف کومینتانگ KMT، از نگاه بسیاری از کارشناسان، انتخاباتی سرنوشت‌ساز بود.
 
سیاست حزب کنونی حاکم بر دور نگاه داشتن تایوان از نفوذ پکن استوار است اما حزب رقیب خواستار گسترش روابط تجاری با چین است و بر این باور است که این سیاست، خطر بروز جنگ احتمالی را کاهش می‌دهند.
 
از دیگر سو، حزب مردم تایوان TPP که حزبی تازه  محسوب می‌شود و در سال ۲۰۱۹  تاسیس شده در نظر دارد تعامل با چین را احیا کند.
 
با وجود آن که لای چینگ ته، معاون رییس‌جمهوری دولت کنونی تایوان از حزب دموکراتیک مترقی، در نظرسنجی‌ها نامزد پیشتاز انتخابات شناخته شده بود اما در هفته‌های اخیر محبوبیت رقیب اصلی او، هو یویی افزایش یافته بود.
 
نامزدهای این انتخابات از ماه‌ها پیش در خصوص مسائل داخلی تایوان از جمله مسکن، سیاست داخلی و انرژی گفتگو و مناظره کرده بودند اما محور مناظره‌ها اغلب حول مساله چین بود.
 
تایوان تا سال ۱۹۸۷ میلادی به صورت یک حکومت نظامی اداره می‌شد اما در سال ۱۹۹۶ نخستین انتخابات ریاست جمهوری در این کشور برگزار شد.  دولت چین جزیره ۲۳ میلیون نفری تایوان را که در فاصله ۱۶۰ کیلومتری سواحل چین قرار دارد، جزو قلمرو این کشور قلمداد می‌کند.
 
حزب ‌کمونیست ‌چین از زمان انتخاب تسای اینگ ون، رییس‌‌جمهوری کنونی تایوان، تمایلی به ارتباط با حزب دموکراتیک مترقی نداشته و درخواست‌ برای مذاکره را رد کرده بود.


:: برچسب‌ها: انتخابات تایوان , انتخاب رییس جمهور , انتخابات سرنوشت ساز , رقیب انتخاباتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 دی 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دبیر یک

#تولید

#بازنشر

#پوشش خبری

#مصاحبه

#آرشیو

#میزگرد_خبری

#کنفرانس_مطبوعاتی

#سمینار_انتخاباتی

 

استانهای : تهران - البرز - مازندران - گیلان - اصفهان - کهگلویه و بویر احمد - آذربایجان شرقی



:: برچسب‌ها: انتخابات , تیم خبری , گزارش خبری , مستند , پوشش خبری , میزگرد , کنفرانس خبری , مصاحبه مطبوعاتی ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 دی 1402 | نظرات ()